*Bana Eric*

12. dubna 2010 v 12:46 | Werush |  Herci


Nemůžu tomu uvěřit!!:P Po mé 14denní krizi mi konečně
něco přišlo:) A že to bude Eric jsem vážně nečekala!!
Zaprvé proto, že jsem mu psala ani ne před měsícem 
a zadruhé jsem mu neposílala IRC. Takže zaplatil i poštovné!!
Jen mě mrzí, že se ten jeden podpis obtiskl na druhou fotku,
ale tak co nadělám:) no a jednu fotečku si asi nechal pro sebe:D
 

*Henley Georgie*

30. března 2010 v 15:14 | Werush |  Herečky


Ani nevíte jak jsem šťastná!!
Tohle je můj první autogram,který jsem posílala poštou!!
Jsem nemohla uvěřit vlastním očím,
protože jsem ji psala před 3 týdny:o)
Omlouvám se za kvalitu, ale nemám to jak naskenovat:(

"Carlos Santana"

30. března 2010 v 15:06 | Werush |  Hudba


Tak tohle jsem nečekala:)
Psala jsem jen email  a prisla mi
i nálepka, trsátko i dopis od jeho sekretářky:)
 


"Jiří Mádl"

30. března 2010 v 15:04 | Werush |  Herci


Když budete chtít adresu,
napiště email a já vám ji pošlu:)
TTM

"Rachel McAdams"

23. března 2010 v 16:03 | Werush |  Poslané
Rachel McAdams



Rachel McAdams
Magnolia Entertainment
9595 Wilshire Blvd.
Suite 601
Beverly Hills, CA 90212-2506
USA

Posláno: 23.3.2010
Dopis,fotky,SAE

Info

21. března 2010 v 17:06 | Werush |  O blogu
Zdravím všechny,
dneska jsem přidala další info o hercích:)
Jinak od této doby budu psát ke každemu infu,
co jsem od těch herců a hereček viděla:)
Přeji vám příjemný zbytek dne:)
Werush

Christian Bale-info

21. března 2010 v 17:06 | Werush |  Info o všech
Christian
Celé jméno: Christian Charles Philip Bale
Datum narození: 30.1.1974 v Haverfordwest, Wales
Výška: 184cm
Povolání: Herec,
Sourozenci: 3 sestry - Erin, Sharon, Louise



Filmografie:
  • 2010 - The Fighter
  • 2009 - Terminator Salvation, Veřejní nepřátelé
  • 2008 - Temný rytíř
  • 2007 - 3:10 Vlak do Yumy,Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
  • 2006 - Dokonalý trik, Temný úsvit
  • 2005 - Batman začíná, Drsný časy, Nový svět
  • 2004 - Mechanik
  • 2002 - Equilibrium, Království ohně, Laurel Canyon
  • 2001 - Mandolína kapitána Corelliho
  • 2000 - Americké psycho, Drsnej Shaft
  • 1999 - Sen noci svatojánské; Marie, matka boží
  • 1998 - Chraň i malá zvířátka, Sametová extáze
  • 1997 - Metroland
  • 1996 - Bomba pro Greenwich, Portrét dámy
  • 1995 - Pocahontas
  • 1994 - Jutský princ, Malé ženy
  • 1993 - Swing Kids
  • 1992 - Newsies
  • 1991 - A Murder of Quality
  • 1990 - Ostrov pokladů
  • 1989 - Jindřich V.
  • 1987 - Říše slunce, Mio, můj Mio,
  • 1986 - Anastázie
Viděla jsem:
Batman začíná; Temný rytíř

Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia

Amanda Seyfried-info

21. března 2010 v 17:04 | Werush |  Info o všech
Amanda
Celé jméno: Amanda Michelle Seyfried
Datum narození: 3.12.1985 v Allentown, USA
Výška: 161cm
Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Sourozenci: starší sestra Jennifer



Filmografie:
  • 2010 - Milý Johne, Dopisy pro Julii, Marmaduk
  • 2009 - Chloe, Jennifer's Body, Boogie Woogie
  • 2008 - Slunovrat, Mamma Mia!
  • 2006 - Alpha Dog, Velká láska
  • 2005 - Dr. House, American Gun, Nine Lives
  • 2004 - Veronica Mars, Protivný sprostý holky
  • 2002 - All My Children
  • 2000 - As the World Turns
Viděla jsem:
Veronica Mars; Protivný sprostý holky; Slunovrat; Mamma Mia!; Jennifer's Body

Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia

Robert Pattinson-info

21. března 2010 v 16:59 | Werush |  Info o všech
Robert

Celé jméno: Robert Thomas Pattinson
Datum narození: 13.5.1986 v Londýně, Anglie
Výška: 185cm
Povolání: Herec, model, muzikant
Sourozenci: 2 starší sestry-Lizzie, Victoria
Hraje na: kytaru a piano



Filmografie:
  • 2010 - Nezapomeň na mě
  • 2009 - Nový měsíc
  • 2008 - Stmívání, How To Be, The Summer House, Little Ashes
  • 2007 - The Bad Mother's Handbook
  • 2006 - Harry Potter a Fénixův řád
  • 2005 - Harry Potter a Ohnivý pohár
  • 2004 - Jarmark marnosti, Království prstenu

Viděla jsem:
Harry Potter a Ohnivý pohár; Harry Potter a Fénixův řád; Stmívání, Nový měsíc
Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia

Eric Bana-info

21. března 2010 v 16:54 | Werush |  Info o všech
eric
Celé jméno: Eric Banadinovich
Datum narození: 9.8.1968 v Melbourne, Austrálie
Výška: 189cm
Povolání: Herec
Sourozenci: bratr Anthony


Filmografie:
  • 2009 - Zakletý v čase, Mary a Max, Star Trek, Komici
  • 2008 - Králova přízeň
  • 2007 - Romulus, můj otec; Štěstí ve hře
  • 2005 - Mnichov
  • 2004 - Troja
  • 2003 - Hulk, Hledá se Nemo
  • 2002 - Nugget
  • 2001 - Černý jestřáb sestřelen
  • 2000 - Drsňák Chopper, Something in the Air
  • 1997 - Můj dům, můj hrad, Eric(seriál)
  • 1996 - Eric(film)
  • 1993 - Full Frontal
Viděla jsem:
Hledá se Nemo; Troja; Štěstí ve hře; Zakletý v čase

Zdroje:
IMDb, CSFD, Osobnosti, Wikipedia

Kam dál